MICHELLE

Healing namn: Sarinla

"Vi lär oss hur man ska gå och uppföra sig i den yttre världen, men vi lär oss aldrig att vara stilla och undersöka vad som finns inom oss själva. När vi lär oss att göra detta, kan vi uppnå den största tillfredsställelse som någonsin kan upplevas, någonting som vår moderna generationen har kämpat med. Alla andra källor för glädje i världen är tillfälliga, men upplevelse av en hållbar hälsa och välbefinnande är enorm och konstant. Denna sanning har starkt stöd av ett brett spektrum av kloka män och kvinnor eftersom denna sanning styrs av den universella lagen i naturen.Kom och lär tillsammans med mig att systematiskt utforska dina inre dimensioner där du förbinder dig till dig själv, hittar din inre kompass och använder den för att utforska ditt inre själv. Eftersom endast genom denna inre resa och självupptäckt kan du återknyta med allt annat utanför dig. " -SarinlaMichelle Söderman

-hilot healing art

-intuitive healing

-mindfulness 

-samtalsterapi-stresshantering

-qi gong/prana/reiki

-zenmeditation

-vipassana meditation

-sorghantering

-långvarig smärthantering

-fobibearbetning

-innerself discovery

Helena

YOGA & DYNAMISK TRÄNING

Genom att följa flödet av våra andetag i dynamiska rörelsemönster som utmanar vår fysiska och psykiska styrka, skapar vi balans och harmoni i vårt sinne, kropp och själ. Allt hänger ihop för välbefinnande i dagens stressiga samhälle och stereotyper. 

-Jag är tacksam för alla lärdomar och utmaningar jag har under livets gång. Jag är tacksam för alla fina människor och minnen jag har med mig genom livet. Det är rikedom för mig, som gör mig stark och vill inspirera till en hälsosam livsstil där fokusen är Balans och Enighet. 

-Trebarns mamma

-Yogainstruktör

-Lärling Hilot healing art

-Founder LocalYoga

-Founder RE:CONNECT